We hebben verschillende oplossingen, waaronder ballastmontage zonder het dak te doorboren. Onze ingenieurs kunnen ter plaatse zien welke oplossing voor u het meest geschikt is. U ontvangt dan een offerte voor de benodigde constructie.

Afhankelijk van de omgeving hanteren we normen die de maximale helderheid bepalen. Zo is lichtreclame in een stedelijke omgeving over het algemeen helderder dan in een landelijke omgeving. Onze led schermen hebben een ingebouwde helderheidsregeling die zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht.

Bovendien schakelt u lichtreclame ’s nachts best uit.

Zowel contragewichttechnieken (voor de meeste masten) als grondpalen (voor hoge masten) afhankelijk van de locatie. Onze ingenieurs stellen de meest geschikte technologie voor.

In samenwerking met partners kan een leasing worden voorgesteld voor sommige installaties, in combinatie met een onderhoudscontract.

Dat hangt van de toepassing af. Doosletters worden tegenwoordig vrijwel uitsluitend met led verlichting uitgerust en hun verbruik is ca. 40% minder dan het oude neon.

Tegenwoordig kan een neon verlichting voor vormen en letters nagebootst worden met led in siliconen en het verbruik daarvan is 20% lager dan origineel neon.  Voor 3D uitvoeringen zoals bij kunstwerken is alleen het echte neon mogelijk.  Ter info, voor een doorsnee installatie kan een led verlichting 20 Euro per jaar minder verbruiken dan een gelijkaardige neon installatie.

Funderingen kunnen worden verzorgd door de hoofdaannemer van de klant. In dergelijke gevallen leveren wij meestal de passende ankermand die in het beton gestort kan worden. Desgewenst verzorgen wij het gehele graafwerk, betonstorten met ankerset en montage. Vervolgens worden duidelijke afspraken gemaakt over boven- of ondergrondse leidingen of obstakels, al dan niet verwijderen van de uitgegraven grond en eventuele bovengrondse afwerkingen. Dit geldt ook voor de stroomkabel.

Periodieke reiniging aan de binnen- en buitenkant is onderdeel van het servicepakket dat wij aanbieden. Dit kunt u het beste jaarlijks, minimaal om de twee jaar, laten doen. (Hoe vaak laat u uw auto wassen?). De beste resultaten worden behaald als de intervallen korter zijn, waardoor te lange bladeren sporen achterlaten.
Verlichting testen en eventueel vervangen van lampen kan tijdens onderhoud.

Stel je vraag

Als je een vraag hebt, aarzel niet om ons te contacteren.