Lichtreclame in Genk, voor het stadion van voetbalclub KRC Genk.

Elbo Signs is al tientallen jaren een gevestigde waarde in Hasselt en presenteert zich graag als de partner bij uitstek voor gevel- en lichtreclame in heel Limburg. Wilt u mooie en kwalitatieve lichtreclame in Genk, Sint-Truiden, Tongeren, Lommel, Maaseik, Bilzen, Beringen, Peer, Heusden-Zolder of een andere gemeente? Elbo Signs staat snel voor u paraat.

Dag en nacht zichtbaar dankzij onze sterke én duurzame lichtreclame

De voordelen van lichtreclame zijn overduidelijk: het is een esthetische manier om uw visuele identiteit uit te stralen. En dit zowel overdag als ’s nachts! Bovendien zijn er enorm veel mogelijkheden om lichtreclame in te zetten. Zo hebben we bij Elbo Signs realisaties in authentieke neonreclame, maar vooral ook veel uitwerkingen in duurzame ledverlichting.

Een greep uit de mogelijkheden? Indien u gekozen hebt om lichtreclame te plaatsen, heeft u keuze uit tal van verschillende vormen en afwerkingen. Verlichte dakreclames, lichtkasten of lichtbakken, reclamezuilen, grafische ledschermen, verlichte gevelbekleding, prijzenborden, apothekerskruisen … Alles kan en alles mag!

Net door de ruime keuzemogelijkheden komt er altijd een expert van Elbo Signs bij u langs. Zo bekijken we samen wat de beste oplossing is, volledig aangepast aan uw wensen en noden, volledig volgens de stijl van uw onderneming.

Lichtreclame in Genk en Sint-Truiden, maar ook ver buiten Limburg

Elbo Signs heeft sinds jaar en dag zijn roots in Limburg en is dan ook gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van gevel- en lichtreclame in de eigen provincie. Toch zijn onze diensten op een veel grotere schaal beschikbaar.

Zo maakt Elbo Signs sinds het najaar van 2021 deel uit van moederbedrijf Publima, dat gevestigd is nabij Kortrijk en actief is in heel België. Meer nog, de groep heeft ook over de landsgrenzen een eigen uitvalsbasis met het Nederlandse bedrijf Glaifa. Limburg is dus uw partner bij uitstek in Limburg, maar kan een beroep doen op de kennis van een sterke groep vol specialisten.

 

Lichtreclame nodig in Genk, Sint-Truiden, Tongeren, Lommel, Maaseik, Bilzen, Beringen, Peer, Heusden-Zolder of een andere locatie in Limburg? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met Elbo Signs. Vanuit onze uitvalsbasis in provinciehoofdstad Hasselt helpen we u graag verder.