Over ons

Wij beschikken nu over  een vloot service voertuigen,  hoogwerkers en kranen waardoor geen opdracht te hoog of te zwaar is. Dankzij deze politiek kunnen wij Belgische kwaliteitsproducten leveren aan betaalbare prijzen en zelfs een voorsprong  behouden t.o.v. minder kwalitatieve import uit lage loonlanden.  Met de komst van digitale media werden in dit decennium besliste stappen gezet richting toekomst.

Een beetje geschiedenis

Elbo Signs

stock

In 1952 startte Leopold Steegmans zijn bedrijf  voor neonreclames met een eigen glasblazerij, veelal ten behoeve van lokale ondernemers en brouwerijen die het nieuwe medium omhelsden.

In de jaren 60 kwam plexiglas in het vak en werden talloze lichtbakken geplaatst als nieuwe vorm van lichtarchitectuur.   In 1973 vervoegde zijn zoon Luc Steegmans het bedrijf, hij nam het bestuur over in 1985 na het overlijden van vader.  Met een andere ondernemingsvorm en de vakkennis van voorheen evolueerde het bedrijf naar een modern bedrijf waar creativiteit, productie en klantgerichte service hand in hand gaan dank zij een uitgebreide collectie van CNC machines, zowat enig in zijn soort.

title icon
Onze service en producten

Voor wie

Bent u een individuele ondernemer, retailer, beheerder van een winkelpark,  facility manager van een bedrijf,  aankoper van een winkelketen, designer van een reclamebureau, architect of algemene aannemer, bij ons u kan steeds terecht met uw project. Wij bieden oplossingen en zorgen voor een vlotte en aangename samenwerking.

Oog voor detail staat hoog in ons vaandel. Omwille van onze reputatie maken internationale bedrijven, corporate end-users en partners signmakers recurrent gebruik van onze diensten. Dit resulteerde in projecten  op 5  continenten.

+ 65 jaar ervaring en expertise onder één dak

In 1952 was dit artisanaal, vervolgens met steeds meer en modernere machines waardoor kwaliteit, kostprijs en levertermijn goed in de hand worden gehouden. Met als resultaat tevreden klanten die vlot bediend worden aan concurrerende prijzen.

title icon
Service

Reiniging en relamping van signs

Een mooi onderhouden reclame geeft een goede indruk. Belangrijke organisaties doen beroep op onze getrainde ploegen om jaarlijks hun reclames met de juiste biologisch afbreekbare producten schoon te maken waardoor hun imago er steeds fris uitziet.  Misschien ook een goed idee voor u? Zitten er nog TL-lampen in dan is dit het geschikte moment om dit naar led om te bouwen. Het energieverbruik daalt met 50% en u helpt de milieudoelstellingen te bereiken.