Monteur lichtreclame Limburg
Onze lichtreclame is zonder twijfel prachtig en zet honderden bedrijven op de kaart, maar uiteraard hebben we ook voldoende vakmannen nodig om ze te installeren. Daarom zijn we op zoek naar een extra monteur van lichtreclame. Ben jij daarvoor de geknipte persoon? 

Profiel van een monteur lichtreclame

Als monteur heb je geen schrik om op hoogte te werken, je weet uiteindelijk nooit waar de lichtreclame geplaatst moet worden. Uiteraard doe je dat steeds veilig en met oog voor detail. Bij voorkeur heb je al enige kennis van elektriciteit, om de aansluitingen perfect uit te voeren.
Ervaring in de sector is een pluspunt, net als een VCA-attest, rijbewijs C, basiskennis Frans en een diploma bouwtechniek. Heb jij echter andere troeven waarmee je ons kan overtuigen, zoals een verbluffend technisch inzicht? Dan horen wij het graag!

Monteur lichtreclame bij Elbo Signs

Als monteur lichtreclame bij Elbo Signs is Hasselt je uitvalsbasis. Uiteraard ben je wel actief in een ruimere regio, met een sterke verankering in de provincie Limburg. Elbo Signs is dan ook een vaste waarde in de sector, al vele tientallen jaren. Bovendien is het bedrijf recent overgenomen door de grote speler Publima. Dat betekent dat we nóg meer expertise in huis hebben en dat jij als monteur lichtreclame ongetwijfeld nog stappen kan zetten bij ons.
Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren, graag met cv en motivatiebrief. Tot binnenkort!